ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ως πελάτες, έχετε την ευθύνη για την επιλογή του προϊόντος και την καταλληλόλητα του για τους σκοπούς σας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, αν αφορά φυσικά προϊόντα, μέσα σε διάστημα 24 ωρών από τη στιγμή της καταχώρησής της, τηλεφωνικά, καλώντας μας στο 210 6137776 ή με email στο info@enjoylearning.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραγγελία του εκτυπώσιμου υλικού, καθώς αυτό παραλαμβάνεται αυτόματα με την επιβεβαίωση της πληρωμής, δεν μπορεί να ακυρωθεί μετά την πραγματοποίηση της πληρωμής.

ΑΛΛΑΓΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα φυσικά προϊόντα που παραλάβατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (είτε με ηλεκτρονική είτε με τηλεφωνική παραγγελία), αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

1) Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από εσάς ή έναν τρίτο που υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων, η οποία θα πρέπει να γίνει με δικά σας έξοδα.

2) Πριν την επιστροφή, θα πρέπει να έχει ενημερωθεί σχετικά εκπρόσωπος της εταιρίας, τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

3) Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του. Να είναι, δηλαδή, όπως ακριβώς ήταν πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.λπ.)

4) Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή  τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

α) ανοικτές συσκευασίες προϊόντων  β) χρησιμοποιημένα προϊόντα, γ) μισό-ανοιγμένα και παραβιασμένα προϊόντα, δ) προϊόντα που έχουν κακομεταχειρισθεί, γρατζουνισθεί, στραπατσαρισθεί ή έχουν αποκολληθεί εξ ’ολοκλήρου ή κατά μέρος οι ετικέτες τους

ΕΠΙΣΗΣ: Στα εκτυπώσιμα προϊόντα, καθώς παραλαμβάνονται αυτόματα με την επιβεβαίωση της πληρωμής, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφών.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται είτε να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων, είτε επιστροφή χρημάτων με μετρητά ή με πίστωση λογαριασμού. H επιστροφή των χρημάτων του καταναλωτή θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η ENJOY LEARNING, κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα και αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο κουτί, κ.λπ.). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 210 6137776 ή στο email info@enjoylearning.gr.